Utolsó kommentek

Ajánljuk

Bajnai befagyasztja a nyugdíjakat?

2009.04.01. 09:43 RamonSalazar

Emlékezhetünk, hogy nem is egészen egy évvel ezelőtt Orbán szűk körben tett kijelentése, miszerint befagyasztaná a nyugdíjakat, két nappal később a buszon utazó öregasszony értelmezésében már a nyugdíjak megszűntetését jelentette. Persze nem magától jutott erre a következtetésre, segítették benne.

Most akkor Bajnai befagyasztja a nyugdíjakat, vagy csak átállunk svájci indexálásról infláció alapú indexálásra? Mennyivel szebben hangzik az utóbbi!

Most akkor az alakulóban lévő ,,szakértői kormány'' tényleg olyan intézkedéseket hozhat, amit egy négy éves felhatalmazással esetlegesen megválasztott Fidesz-kormány nem tenne meg?

,,Legfeljebb az infláció mértékével emelné a nyugdíjakat, s nem az inaktív, hanem az aktív népességgel kötne szövetséget Orbán Viktor...'' -- FN, 2008. május 23., Orbán befagyasztaná a nyugdíjakat?

Mert a négy éves mandátum, az ugye nem hatékony reformszempontból, bezzeg az egy éves!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://civitas.blog.hu/api/trackback/id/tr601039261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugdíj 2009.04.01. 20:44:39

El a kezekkel a 13.havi nyugdíjaktól!

nyugdijasokhoz.blog.hu/
süti beállítások módosítása