Utolsó kommentek

Ajánljuk

Most akkor mennyire lesz "szakértői"?

2009.03.31. 15:38 CobraCommander

Bár a tegnapi nap folyamán Fodor Gábor felszólította a Fideszt, hogy álljon a Bajnai-féle "szakkértői kormány" mögé, egy nappal később maguk a szocialisták cáfolták meg, az újonnan felállítandó kormány szakértői jellegét.

 

A vasárnapi hosszú vajúdás eredményeként a liberálisok elfogadták az MSZP legújabb miniszterelnök-jelöltjét, és annak programját. A kényszerpályán mozgó SZDSZ döntése egyáltalán nem volt meglepő, ahogy az sem, hogy - többek között -a hónapok óta áhított „szakértői kormány” felállításának lehetőségével fogják majd indokolni döntésüket.

 

Még 24 óra sem telt el azonban, amikor a Lamperth Mónika az ATV-nek nyilatkozva egyértelművé tette mindenki számára: „Bajnai Gordon (…) vezetésével nem szakértői kormány alakul, mivel az új miniszterelnök az MSZP-hez tartozó politikus, még ha nem is tagja a pártnak”

 

Természetesen ezzel együtt hiba lenne azt gondolnunk, hogy az előrehozott választásokat minden áron elkerülni kívánó liberálisok érvrendszerét Lamperth nyilatkozata alapjaiban rendítette volna meg...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civitas.blog.hu/api/trackback/id/tr641037607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása